Lekkers bestellen Lekkers bestellen Lekkers bestellen

De geschiedenis van Bakker Ron in Deurne


De bakkerij is sinds 1936 gevestigd in Deurne (Walsberg) en opgericht door Driek Snijders, brood en banket werd verkocht in de winkel en daarnaast ook via bezorging. Driek is opgevolgd door zoon Piet Snijders. De Bakkerij annex winkel werden in 1982 grondig verbouwd door Piet Snijders.

De bakkerij overgenomen


In mei 1993 is de bakkerij overgenomen door Ron en Heidi Ossendrijver. Zij hebben de naam van de bakkerij echter op 1 februari 1994 gewijzigd in ‘Bakker Ron’. In Februari 1998 werd het filiaal in Helmond geopend met een spraakmakende posteractie. Bij Bakker Ron staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel. Bakker Ron is al 20 jaar een begrip in Deurne. Onlangs vierde Bakker Ron haar 20 jarig jubileum, dit ging gepaard met een open huis tot laat in de avond. Iedereen kon genieten van het vakmanschap van Bakker Ron en zijn collega's. Regelmatig worden onze producten op vrijwillige basis gekeurd op kwaliteit door het Nederlands Bakkerij Centrum.

Hygiëne code–certificaat

In oktober 2000 werd het hygiëne code–certificaat behaald daarbij hoorde Bakker Ron bij de eerste bakkerijen in Nederland die dit behaalde.

Opening met Leontien van Moorsel


In april 2002 is de winkel in Deurne verbouwd en kwam Leontien van Moorsel de winkel openen.
In de tijd hebben er ook diverse innovaties plaatsgevonden in de bakkerij. Er zijn o.a. nieuwe silo’s, nieuwe ovens en remrijskasten geplaatst. Dit om nog betere producten te kunnen leveren.

Genomineerd voor bakkerij van het jaar


In 2008 was Bakker Ron genomineerd voor bakkerij van het jaar, Bakker Ron was doorgedrongen tot de laatste 12 genomineerden


Direct bestellen

Lekkers bestellen Lekkers bestellen Lekkers bestellen