Image

Deurner Kasteelheer

Cadeautip! Een echte Deurnese specialiteit. Ambachtelijk en smaakvol brood. Gevuld met een luxe vulling van amandelspijs, stukjes appel, amarenekersen en een laagje gele room.


GEEF CADEAU
Image

Worstenbroodjes

Volgens onze klanten de lekkerste worstenbroodjes van Brabant! Onze worstenbroodjes worden gemaakt van luxe brooddeeg en gevuld met lekker gekruid gehakt van onze slager Frans Kuijpers.


DIRECT GENIETEN
Image

Boeren rozijnen

"Het boeren rozijnenbrood is super mals en smelt op je tong", aldus een van onze trouwe klanten. Natuurlijk zijn wij het daar helemaal mee eens! De rijke vulling en een beetje rogge geeft dit brood zijn unieke karakter.


BESTELLEN
Image

Vlaaien

We staan bekend om onze vlaaien. Met name de abrikozenvlaai wordt als lekkerste omschreven door onze klanten. In het verleden mochten we ons al een keer tot vlaaienkampioen van Brabant én Limburg kronen!


SMULLEN MAAR

Je proeft het pure ambacht

Bij Bakker Ron staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel. Bakker Ron is al 20 jaar een begrip in Deurne.  We hebben passie voor het ambachtelijke bakkersvak en laten je graag genieten van heel veel lekkers in onze winkels. Regelmatig worden onze producten op vrijwillige basis gekeurd op kwaliteit door het Nederlands Bakkerij Centrum.

ALLE SPECIALITEITEN